ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-Χωρίς νερό για πάνω από 12 χρόνια οικογένεια στο Αμπελοχώρι Θηβών

Το νερό ως αγαθό κοινής ωφέλειας είναι υποχρέωση των δήμων η παροχή του, στους κατοικούντες στη διοικητική τους περιφέρεια.

Το νερό «νεράκι» λέει οικογένεια από το Αμπελοχώρι του Δήμου Θηβαίων-δεν έχει δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή τους εδώ και δώδεκα χρόνια,αν και βρίσκεται το σπίτι τους εντός σχεδίου.

Με εμφιαλωμένα νερά και… μπιτόνια  συνεχίζουν  να εξυπηρετούν  τις ανάγκες τους για πόσιμο νερό.

Η συγκεκριμένη οικογένεια έχει επανειλημμένα απευθυνθεί για το θέμα αυτό από το 2008,στις εκάστοτε δημοτικές αρχές και απαντήσεις δεν  έχει πάρει.

Οι  υπεύθυνοι και οι διοικούντες του δήμου Θηβαίων, παρά τις διαμαρτυρίες, αιτήσεις και λοιπές παρεμβάσεις, ουδέποτε ευαισθητοποιήθηκαν ώστε να σκύψουν με σοβαρότητα πάνω σε αυτό το ζήτημα ζωής για την οικογένεια εδώ και δώδεκα χρόνια.

Σε μία τελευταία τους προσπάθεια τον Μάιο του 2020,απευθήνθηκαν και πάλι στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ και ακόμα περιμένουν απάντηση.

12 χρόνια ταλαιπωρίας- Επιτέλους δώστε λύση στο πρόβλημα.

Δείτε  αναλυτικά τι  αναφέρει στην καταγγελία της  στο permissos.gr, η ιδιοκτήτρια της οικίας στο Αμπελοχώρι κα Aγγελική Περγαντή:

Το νερό είναι το απόλυτο αγαθό για όλους. Σύμφωνα με το καταστατικό της επιχείρησης Δευαθ νερό έχουν δικαίωμα να πάρουν όλοι οι πολίτες που κατοικούν σε εντός σχεδίου οικόπεδο. Εδώ και 12 χρόνια κατοικώ στο Αμπελοχωρι με την οικογένεια μου σε οικόπεδο εντός σχεδίου άρτιο και οικοδομήσιμο. Το σπίτι μας υδρευεται από δεξαμενή δική μας και είναι απολύτως ακατάλληλο προς πόση και μαγείρεμα. Ως αποτέλεσμα αυτού είναι η συστηματική χρήση εμφιαλωμένου νερού για τα παραπάνω. Τεράστιο κόστος.Μιλάμε για 12 χρόνια που ενοχλώ τους εκάστοτε προέδρους που έχουν περάσει από την επιχείρηση και την διεύθυνση αυτής. Απευθύνθηκα στον τωρινο πρόεδρο της Δευαθ όπου και με παρεπεμψαν στις 6 Μαΐου και από τότε περιμένω μια απάντηση. Σας παραθέτω τις παρακάτω φωτογραφίες….

Σχετικά